Leylaozlgl Mrb hanımlar bebeğim bugün tam 2 aylık oldu meme+mama gidiyoruz başlarda öyle bir durum yoktu bu son günlerde sürekli kabız oluyor hatta 4 gün kakasını bile yapmadı mamadan dolayı mi böyle acaba
_elmaliturtam Leylaozlgl kabız olduğuna emin misiniz sert mi yapıyor.. benim kızımında sürekli değişiyor süreleri. Ozamanlar haftada bir yapıyordu ama kabız değildi normal yapıyordu.. suanda5ayligiz bazen 2-3gunde bir bazende 5gunde bir degisiyo. Süt sağıp zeytinyağı karıştırıp veriyorum iyi geliyo
Ipekoz Leylaozlgl makatına zeytinyağı sürün her altını değiştirdiğinizde eğer katı katı yapıyorsa fazla zorlanıyorsa bir çay kaşığı içirin rahatlar benim bebeğim de olmuştu zeytinyağı ile geçti
Leylaozlgl _elmaliturtam bilmiyorum yani ikinip duruyor bende mamasina bir çay kasigi zeytinyağı ekleyip veriyorum ama yine de yapmıyor 4 gün boyunca yapmadı yaptığı zaman da suluydu baya ama çok hafif yani 1 2 nokta kadar kakasını yapıyordu
Rahsann Leylaozlgl bizde de oldu öyle, gaz ilacı kullandık , probiyotik kullandık fayda etmedi bir ara yedinci günde fitil verdik öyle yaptı çok huzursuzlanıyordu kakasını yapamayınca. Hangi mamayı kullanıyorsunuz
Leylaozlgl Ipekoz Aslında yapıyorum öyle ama bu sefer de öyle alışır diye korkuyorum uyarmadan yapmaz diye
Rahsann Leylaozlgl yaa biz normalde aptamil kullanıyorduk o öyle yaptı bize bebelac kullanıyoruz iyi geldi bize baya