Zerinisa Allahima cok sukur 4.ayimiza girdik 4.ay ve 6.ay asisi kac tane oluyor iki bacak bir kol mu bilgilenmek icin soruyorm simdidrn tesekkurler
Zerinisa Deletedmom115 6.aylik bi damlasi ne asisi oluyor rota mi bide iki tanesi bacaktan mi koldan mi
elifzeze Zerinisa merhaba hayir rota degil rota ücretli bu yapilan aşı oral polio ağızdan veriliyor. Hepatit b ve pnömokok aşısı bir bacak kasına beşli karma aşı da diğer bacak kasına uygulanıyor toplam da 4 aşı olmuş oluyor 3ü bacaktan 1i ağızdan
TospikDefneninAnnesi Zerinisa çocuk felci aşısı o ağızdan verlen. Rota için eczaneden satın almanız gekiyor
Zerinisa elifzeze cok tesekkur ederim.bilgenmeyi.sevdigim.icin cok ayrintili.soruyorum.uc kez mi. Igne yapilio yoksa bi asisi.karistirip.mi.yapilio.cnku.benm.kizim.biraz refluden dolayi.hemen asilarda kusuyor doktor dedi.ondan sormal.istedim
elifzeze Zerinisa rica ederim evet üç defa yapılıyor dedigim gibi hepatit b ve pnömokok aşısı bir bacaga 5li karma aşı da bi bacaga yapılıyor
Annesininprensesi Zerinisa ağzına damla damlattı bacağına da 3tane iğne vurdu canım yavrum nasıl ağladı 😢
Zerinisa Annesininprensesi ay inanin simdiden stres oldum bnm kizimda cok aglayanlardan rabbim korusun yavrularimizi