HakanBahar Kizlar merhaba, bebegim suan 5 aylik yaklaşık 8 kilo 3 numara bez lastik izi yapıyor sizce 3+ mi almalıyım yoksa 4 numara mı aliyim. Siz kaç numara kullanıyorsunuz?
Kuzeybabyy HakanBahar lastik izi markayla alakalıda olabiliyor. Büyüklüklede oğlum 7500 gram 3+ kullanıyorum ama lastik izi yapıyor sleepy kullanıyorum değiştiricem ama markaya ait bir sorun sllepy de. Primaya geçicem
BARTUMOM HakanBahar benim oğlumda 4 aylık 8 kilo 70 cm boyunda primada 4 numara slepyde 5 numara kullanıyorum 3 numara çok küçük geldi
HakanBahar Kuzeybabyy bende sleepy kullanıyorum markayla alakalı olabileceğini düşünmemiştim açıkçası.
Sevmm Merhabalar, bez sleepy ise 4+ bile alabilirsiniz birde iz yapmamasi icin bezin kenarinda ki lastikleri koparabilirsiniz. Bende sleepy kullaniyorum koparariyorum iz yapmiyor o sekilde
HakanBahar Sevmm 4 numara 7-14 kg olduğu icin büyük gelir mi diye düşündüm ama. Lastikleri koparmayın denicem tesekkurler😀
HakanBahar BARTUMOM 4 numara bile büyük gelir diye düşündüm ama bilemedim simdi. 5 size büyük gelmiyo mu?
BARTUMOM HakanBahar 4 + kullanıyordum bacak kısmı dar geliyor cırtlak zor bantlaniyor bacakları kalin oglumun
Mucize21 Sleepy 1 numara bez bebeğimde iz yaptı kırmızılık yaptı bim markası aldım aynı şekilde 1 numara o yapmadı kaç saatte kalsa hiç iz kırmızılık yok🤷♀️☺️