Nefes-Princess 5.5 aylik tadimlara başladık sebze meyve yogurttan sonra haşlanmış yumurta verdim cok aşırı bi gaz sancısı cekti daha vermedim . Dün yine verdim gaz olmadı ama sırtı karni bacakları kırmızı renginde benek benek oldu. Ama corbalarina kattığım zaman böyle bisey olmuyor . Gerçekten nasıl bisey bi yumurta alerjisi 😏
Yelda35 Nefes-Princess doktorum alerji için vücudunda kızarıklıj olursa alerji demişti baktırın isterseniz
uykusuzMoMm Nefes-Princess 8 bucuk aylık oglumda sabaha karsı gazdan saga sola dönüp duruyor bebekken gazı yokdu alerjı mı blmyrm
turunculuanne Nefes-Princess sadece sarısını verdiniz değil mi? Ben 3 gün kuralıyla sarısını vermiştim ilk ve yaklaşık 1 aydır da yiyordu. Dün ilk defa alerji oldu cildi. Yumurtadan olduğunu düşünüyorum sık ve fazla yedirdim heralde. Kırmızı benek benek oldu
Nefes-Princess Yelda35 evet kızarıklık alerji belirtisi ama kafamı karıştırdı sadece haşlanmış olarak verdiğimde oldu
Yelda35 Nefes-Princess tek 3 gün kuralını tekrar yapıp bulabilirsiniz 3 güm haşlanmış yumurta yedirin
Nefes-Princess turunculuanne evet sadece sarisini verdim ve çeyrek olarak verdim cok fazlada yedirmedim dediğim gibi ilk verdim gaz sancısı çekti hic vermedim yoğurt çorbasına yine sarisini koydum hic bi belirti olmadı fakat haşlanmış olarak yediğinde benek benek vucudu yani alerji olsa yumurtayı her şekilde yediğinde olmaz mı bilemedim 😏
HappyArasMom Benim oğlum saatte bir karın ağrısıyla uyanıp karnına vuruyordu , alerjiden dolayıymış , diyet yaptım ve bebeğin mamasını da değiştirdi doktor , öyle geçti , ama vücudun belirli yerlerindeki egzama tam geçmedi o da zamanla dediler (şuan 7 aylık )
Nefes-Princess HappyArasMom bizimkinin de cildi atopik cok kuruyor bioderma düzenli olarak kullanıyorum kabardıgi zaman hemen geçiriyor sanırım kasintisini da aliyor
Sevocum Benim bebeğim 9 aylık herşeyi üç gün kuralıyla denedim verdim hiç birşey olmadı bikaç haftadır döküntü kızarıklık oldu bazı yerlerinde doktorumuz süt ürünleri yumurta ekmek makarna verme dedi napıcam bilmiyorum
Nefes-Princess Sevocum ay evet ilginç olanda bu değil mi ilk başta bir sey yok sonradan çıkıyor ortaya gercekten alerjik bebek çok zor diyolar insan ne yedircegini şaşırıyor
turunculuanne Nefes-Princess ben de öyle düşünüyordum doktorumuza henüz soramadım ama kendi annem yumurtadan olmuştur dedi. Bana da sanki öyle geliyor da bilemedim 🤷♀️
Organikumos Nefes-Princess yumurta çok alerjen bişey bizde 7 buçuk aylığız 2 gündür ilk defa veriyorum hafif bir boyun böylesinde kabarmalar oldu. Havalar sıcakladığında vs çok hassasiyet yapıyor. Bir müddet vermeyeceğim bende sanırım. 😔