Deletedmom27337 Kızım 53 günlük. Doğduğu günden beri meme ve mama olarak devam ediyoruz. SMA mama kullanıyoruz. Ama son 2 haftadır zor içiriyordum ki dünden beri diliyle itiyor kafasını çevirip duruyor 🙄 mamayı reddi böyle birşey mi 🙄
lanadelmiyav Deletedmom27337 mama değiştirmeyi bi denesen canım. Çünkü bazı bebekler her mamayı kabul etmiyo diye biliyorum. Hatta sütün iyiyse hiç mama verme 🌸
Deletedmom27337 lanadelmiyav malesef cnm sütüm yetersiz 🙄 hip veya humana sipariş verdik eczaneye hangisi gelirse onu deniycez bakalım 🥺 ama doğduğundan beri içtiği mamayı nie reddeder anlamıyorum
lanadelmiyav Deletedmom27337 hiçç sıkma canını canım. En azından alıyo memeyi. Bende 1 buçuk aylık anneyim çok şükür şuan sadece meme olarak ilerliyoruz ama ilk doğduğunda sarılık riskine karşı mama vermedim aptamil ile başladık asla almadı daha sonra bebelac gold denedik onu hemen aldı. Gaz vs. yapmadı memnundum o mamadan. Memeyi almasaydı bebelac gold ile devam ederdim.
Deletedmom27337 lanadelmiyav meme alıyor cnm şükür ama onda da çok olmadıgı için aç kalıyor mama içmeyince 🙄