Betim Smsnannesi 6. Aydan önce doğru sonuç vermez olsa da alerji çıkmayabilir demişti doktorumuz ben yaptırmadım deneme yoluyla bulmuştum. Şu an 8,5 aylık geçti alerjisi çok şükür
ecemm-6161 Smsnannesi doğru sonuç vermez biz yaptırdık 5. Aya gircektş kan alındı Ankara’ya gitti süt vE süt ürünleri yapıldı cok şükür alerjisi Yok dedi doktor ben yediriyorum denedim gerçekten de alerjisi Yok doktorum verebilirsin dedi
limonlukarpuzzz Smsnannesi kandan yapilacaksa dogru sonuçvermez kan 2 yaştan sonra dogru sonuç veriyor. Ama diher yöntemle yapilacaksa doğru sonuç veriyor.
Smsnannesi ecemm-6161 kaç aylıkken başladınız diyete hem kolik hem alerjik çok huzursuz minik meleğim çok üzülüyorum
ecemm-6161 Smsnannesi diyet yapmadım canım vücudu reaksiyon verdi anne sütü Yok cunku mama alıyır tekrar test yapılacak
Betim Smsnannesi cebiz badem fındık bunlar alerji yapıyordu. Kuru dut kayısı beyaz kuru üzüm alerji yapmıyordu
Gamzeharun Kızlar bebeğim 11 aylık 9 ay aşısı yaptırmadık evimde olmadıgım icin baska yere de güvenemedim evşme gidicem 10 gün sonra yaparlar mı o aşıyı ya da alerjisi varsa bşr deye nerden gidip baktırcaz
seleno ecemm-6161 bizde 3 aylık olacağız çarşamba alerji doktoruna gideceğiz mama ile besleniyor benim bebeğimde alerjik mamaya geçtik 3 gündür çocuk doktorumuzun önerisi ile egzama oluştu 2 haftadır bizde de bakalım alerjik mi çıkacak göreceğiz Allah yardım etsin canım inşallah iyileşirler bir an önce 🙏🏼
ecemm-6161 seleno geçmiş olsun canım ya geciyor merak etme bizim testiniz sonuç temiz çıktı biz 6 buçuk aylığız 4 buçuk aylıkken alerji testi yapılmıştı kan alındı kanı Ankara’ya gitti bakıldı cok şükür biri çıkmadı egzama için de ilaç verdi gecti cok şükür