Ecelna Kızlar belki biraz alakasız olacak ama bilgisi olan vardr diye düşünüyorum. Vazelin kirpik ve Kaş gurlestiriyo mu bilgisi olan var mı.?
eceunverkanra Ecelna Onu bilmiyorum hic duymadim ama arifoglu’nun kas-kirpik serumu var inanilmaz iyi geliyor onu tavsiye ederim🥰
leynanin_pembemantosuu Ecelna vazelini bilmem de badem yağı ve susam yağı iyi geliyor kaşlarınızın çıkmasını ve gürleşmesini sertleşmesini istiyosanız sarımsak sürüceksiniz 3 güne köklenmeye başlıyorlar
bett12 Vazelin yerine hindistan cevizi yağı kullansanız daha doğal ve etkili aonuç alacağınıza eminm.Ana vazelininde böyle bi etkisi oldupunu duymuştum,denemedm.Kızımın saçları için hindistan cevizi yağı kullanıyorum memnunuz🤗
bett12 Defnelinamm12 faydası olur bence.Onu kaş ve kirpiğine sürmeyin yinede belki alerjik reaksiyon gösterebilr organik olmadığı için.Ama saçda bi sorun olacağını sanmıyorum
iki_prens_annesi Bnde hint yagi var bi sure kullandm ama emin olamadm kirpige surdum gozumun icine akiyodu bulanik gormeye basldm bnde biraz sakincali bu isler goze zarar werir o yuzden kirpiklre uygulamiyom bulursam biseylr ancak kasima yaparim 😆
eceunverkanra Ecelna Aktarlarda var ya da internetten de alabilirsiniz. Ben internetten siparis vermistim trendyoldan
leynanin_pembemantosuu Ecelna sadece sarımsak suyu oda şu şekilde yapılıyor sarımsağın kabuklarını soyun biraz ucundan kesin içi gözüksün suyu o şekildr o iç tarafını kaşınıza bastıra bastıra sürün suyu çıkıyor zaten