sedaykn Zalimsin Yeşil elmalı en iyisi ve seviyorlar onu sizin denediğiniz bence de çok ağır kokuyor.
Mylittlesailor Mom091 benim bebeğim de 15 aylık doktorumu bıraktık henüz yeni doktor da bulamadım o yüzden soramıyorum , daha hiç başlamadık balık yağına , easyfish pil 15 aylıkken günde 1 adet mi veriliyor acaba? Bizimki de şurup cinsi içmiyor da 🤦🏼♀️
Tubior Zalimsin Bende hepsini denedim mollers ocean en son east aldım ama onu da yemiyor zaten yese şaşarım iştahsızlık diz boyu 😞
Uras-2020 Hangi ayda kaç defa kullanmak gerekiyor.Bize doktorumuz bu konu ile ilgili bşy söylemedi oğlum 1 yıl 1 ay 22 günlük.başlamak gerekir mi ? Bilenler yazarsa sevinirim
Ayazhan-1302 Rainnn benim oğlum ilk başta içmedi degisik geldi ama şimdi kendisi istiyor bitince ağlıyor dedikleri kdr var limonata diyrz hatta
parlakli1990 Kızım 26 aylık bağışıklık ve beyin gelişimine katkıda bulunması için Möller s in balık yağına başladık yeni 1 tatlı kaşığı yeterli oluyor doktor tavsiyesi ile. Normalde kızım şurubu bile zor içerdi ama sabırla oturdum karşısına anlattım ellerini tutup göz teması ile oda 1 2 diretti fakat sonra içmeye başladı 🥰👍