ErenimBalOglum 😏 oğluma nazar ettim iştahlı diye diye şimdi yemek bile yemiyor kaşık ile zor yemek yediriyorum😑 diş huzursuzluğu da var ağzına veriyorum diliyle geri itiyor nasil başa çıkacağım hiç bir fikrim yok 😔
Karas ErenimBalOglum aynı durumdayız ne güzel yiyordu bigün kalabalık bi ortama girdik orada güzel yedi sordular söyledim falan ertesigünden bugüne dek yemiyor sadece yoğurtla verebiliyorum herşeyini o da zorla
Fitifiti ErenimBalOglum Dönem dönem her çocukta iştahsızlık olur. Yemeyi seven ve sevmeyen bebek kendini başta belli eder sonradan değişmez.Üstelemeyin,siz ısrar ettikçe sevdikleri yemekten de uzaklaşır. Döner eski haline merak etmeyin.
aybukemom ErenimBalOglum sevdiği şeyler ver eline illa kaşıkla yedircem çok yesin diye düşğnme . Benim kızım salçalı ekmek sever mesela yemek yemediğinde veriyorum eline hatta ev ekmeği varsa ince yufka o daha iyi olur kolay koparır
Hilokiiii ErenimBalOglum Nazardan ziyade diş huzursuzluğu nedeniyle yemiyor diye düşünüyorum. maşallah diyelim bizimki değmesin 😊🌺