Cansuukoosee Sevgili anneler size biraz özel sorum olucak. Dogum somrası kanamanız ne kadar sürdü benm bugün 49 gün hala devam ediyor normalmi bu kadar dr gitmeli miyim ? (Sezeryan yaptım)
tosbilitostos Cansuukoosee benim de sezeryan oldu canım 40 gün sürdü 40. Gün yıkandım 2 gün durdu sonra adet oldum 8 gün sürdü oda seninde öle bi durum olmuş olabilir mi?
Gizem_Teo Cansuukoosee benimde öyleydi canım geçti. Arada kanama geliyor. Doktorum bunun normal olduğunu 1yıl böyle olacağını söyledi. Şimdi arada 1gün süren kanamalarım oluyor ancak sık değil.
Cansuukoosee tosbilitostos öylede olabilir çünkü bitmişti yıkanmıştım gelmiyordu sonra tekrar başladı adet kanaması gibi
2_melekannesi Bende tam bu konu üzerine bir post açacaktım bugün 52 oldu doğum yapalı halen kanamam devam ediyor doktora gitmeliyim acaba normal doğum yaptım bu arada 2.Doğumum ilkinde de 60 gün sürmüştür beklemeli miyim
Cansuukoosee Gizem_Teo az az gelip sonra bitmişti şimdi tekrar başladı bende tedirginim yani ama adet olmuş gibiyim kasıklarım flanda ağrıyor ne oldugunu tahmn edemiyrom 😅
tosbilitostos Cansuukoosee tmm adet olmuşsndur o zmn benimdr adetti uzunda sürdü bir haftayı geçti rahat