Tuba BalarisiYusra evet genelde sabah kalkınca kendime geldikten sonra yapıyorum ama ne zaman vakit bulursanız o zamam yapın fark etmiyor. Bi arkadaşım akşamları yapıyor oda güzel sonuçlar alıyor.
Strongmommm Bende bugün itibariyle online diyete başlıyorum. Listemin sonunda da günde 👉leslie 2 mil*2
Tgce16 Kızlar farkımı buraya atmak isterdim 🤭 Pamela Reif var onunla başladım 20-30 günde harika değişim oldu göbeğimi görseniz resmen gitti ya ve o tüm vucud çalıştırıyor
annesinin_kizi Ygzmomm sen kilo ve boyunu söylüyorsun kendine uygun bedeni veriyorlar Kargom Bugun gelicek bakalım nasıl
ArasSeda Deletedmom_6 merhaba günaydın 😃 emziriyor musunuz online diyete başlamışsınız ya öncelikle bnu sorayım bizde geceleri uyuduktan sonra yapıyoruz gündüzleri de bebeğimle yapabileceğim egzersizler 🤭 siz demi yüzme antrenörüsünüz bende yüzme antrenörüyüm 🙈
Deletedmom_6 ArasSeda merhabaa. Öncelikle evet emziriyorum. Ona uygun bir diyet listesi hazırladı diyetisyenim. Siz hangi şehirde görev yapıyorsunuz ☺️