aylizinannesiii Merhaba hanımlar sizin de bebişleriniz sabah 5 bucukta kalkıyor mu ben Nur uyandığında gözlerimi açamıyorum sabah 4 ten sonraki uyku aşırı tatlı geliyor 😁🥱
maestro aylizinannesiii ya bugün o kadar gazlıydı ki sabah olsun diye yalvardım resmen. 5te uyandı bekliyorum hala pırtını yapsın hemen geri yatcaz 😂
makinistanne aylizinannesiii Benim kızım 2 yaşında olacak bu ay sonunda tam uyumaya başladı biraz rahat edicem dedim. O dediğiniz saatte 04:30 da servis gelip alıyor ise gidiyorum yine uyku yok 😜😁 o saatte ki uyku da başka tatlı. Ama zamanla daha da uykular düzene girer. Sabredin 🤲👍
Elisaminannesi aylizinannesiii benn canim 4 den beri ayaktayimm kizim uyudu şimdide benim uykum kacti😄
aylizinannesiii maestro Bizde iki gündür tuvalet yaptırmaya calisiyoruz kabizliktan uyuyamiyor ıkınıyor hep 😂😂 Allah yardımcımız olsun bacım🥰
Tirtilinannesiii aylizinannesiii o saatlerdeki uyku çok tatlı geliyor ve kızım hep erken kalkıyor daha 58 günlük inşallah düzelir
Pasa27 aylizinannesiii Bizmki o saattelerde kalkıyor uyumasını dört gözle bekliyorum ama uyumıycak biliyorum aglıyor hep
cocomelon33 aylizinannesiii bir saattir ayaktayız uyku her saatte tatlı valla 25 gündür unuttum uykuyu
Ozdoan aylizinannesiii hiç şaşmıyor hemde sabah hep aynı saatte kalkar akşammda 10 uyur 5.47 de kalkar 40 günlük
makinistanne aylizinannesiii çocuktan çocuğa değişir ama bu seferde diş sorunları derken hep etkileniyor uykular
cocomelon33 aylizinannesiii 8 ay mığğğğğ hani kırkından sonra düzeliyordu hani 3 ayından sonra rahatlıyorduk 😭🥴
ruzzzzzz aylizinannesiii bizde sünnet olduk ayaktaydık gerçi olmasada 5.20 de kalkıyo hergün 5.21 olmuyo😂😂
cocomelon33 ruzzzzzz şuan asla başka çocuk istemiyorum diyorum çevremdekiler şimdi öyle dersin ilerde istersin yine diyorlar.Öyle bir delilik yapar mıyım acaba😅