turansmom Noooname Yaa bende genelde lcwye bakiyorum ama bu sene hosuma gitmedi hic birsey. H&M’ den az önce çıktım yok boyle birşey uçurmuslar.🤷♀️
turansmom Hilokiiii Zaraya bakmadım orayada bakayım, e bebekte yazlik erkek guzel sey bulamadim benim istedigim tarzlarda malesef. Teşekkurler🌸
Hilokiiii turansmom https://m.defacto.com.tr/erkek-bebek-kiyafetleri?gclid=EAIaIQobChMIy_L1jfi98AIVAvlRCh2lEgzOEAAYBCAAEgKXhPD_BwE girdim senin için kıyafet arıyorum bulacağız bugün 😂😍
turansmom Noooname Sanırım ben çok değisik tarzda şeyler istiyorum ilk yazlık alışverisim olacak. Önceden hep yiğenlerime alıyordum surekli geliyor zaten takip etmem gerek galiba🥰
Noooname Noooname bir de boynerde ve morhipo da mammaramma diye bir marka var ben almadım henüz ama güzel şeyler var
turansmom Hilokiiii Baktım vallahı hepsini ekran görüntüsü aldım kocişimi bekliyorum. Helede şu bi tane yesilli atmişsin ya pijama gibi olan onun şortlusunu gördüm sayfada cok begenmistim trendyol 130 liraydı attigin sayfada 35 lira😅
Renasinannesi turansmom genelde lc e bebek civilden alış veriş yapıyorum. Bu sefer lc hiç hoşuma gitmedi civilden aldım çok güzel rengarenk ürünler gelmiş