Altunece41 Bebeğim 2 buçuk aylik ellerini ağzından hiç çekmiyor 1 haftadır geceleri hep agliyo sebebsizce sizce diş mi cikarticak varmi boyle olan yardimci olurmusunuz
Canogluss Altunece41 canim benim bebeğim 4 aylıktan beri böyle eller agizda suan 6ay 18 gunluguz hala diş yok . Öncesinde başlıyormuş böyle ama sizin baya erken başlamış. Allah yardımcınız olsun . Soğuk birseyler verin surei rahatlatır ☺
Bebegimm1 Altunece41 dis icin erken gazdan dolayi yapiyor olabilir 2aylikken eli hep agzindaydi ellerini kesfediyor o aylarda. suan 5 aylık dişimiz yok ve hala eli agzinda
nur14 Ama daha çok erken yani bildiğim en erken 5 aylıkken çıkarırlar. Belki doymuyordur annesi yada gazı vardır yada atak dönemindedir inşallah düzelir 🤲🏻
Altunece41 nur14 canım doyuyor mamayi bazen kendi birakiyor yemede sıkıntı yok ama neden böyle bilmiyorum :(
Larisa Benim kizim 4 ay 10 gunluk falandi disi patladi 3 aylikken basladi agzi salyalanmaya eli surekli agzindaydi. Şuan 5 ay 11 gunluk buyuk.kizimda 7 ayllkken cikardi çocuktan çocuga degisiyor 🥴