Renasinannesi Kızlar benim oğlum 6 aylık. Hala sallayarak uyutuyorum nasıl bırakabilirim önerileriniz var mı ya emerek ya da sallayarak uyuyor. Sizlerde durum nasıl daha küçük mü kendiliğinden uyuması için bilemedim 😬
mom0989 Renasinannesi kızım da sallanarak uyuyordu. 6. Ayına girdiği an dur salla yöntemini denedim açıkçası erken öğretmek daha iyi olmuştu. 3. Günü beşiğine koyup bekledim ninni söyledim yanına oturup öyle uyudu derken 1 haftaya düzeme oturmuştu ninnisini söylüyordum uyuyordu. Şuan 20 aylık hala kendisi uyuyor ben sadece yanına uzanıyorum yani oda izmir depreminden sonra başladık böyle uyumaya
durucinar Renasinannesi kızım 3yasinda bıraktı 4saat salladigimda oluyordu şuan uyku düzeni olduğu için saatinde kendi gidip yatıyor yatağına oğlum 4aylik sallıyorum gram pişman değilim salladigim için 🙄😁
Lilamorr77 Renasinannesi 11 aylık saat 22.00 dan beri sallıyorum daha şimdi uyudu ama ne bel kaldı ne bacak ne sabır iyice tükendim
Renasinannesi Lilamorr77 ben de de durumlar öyle sallarken uyuduğum bile oluyor. Allah bize bol bol sabır versin birlikte bırakalım bu sallama olayını