Ecs18 Zynp26- cnm alerjik bir bebek değilse bişey olacağını sanmıyorum direk süt değil sonuçta kaynamış yoğurt bile kaynamış sütten oluyor sonuçta
Songulsevukk Zynp26- bebeğim 9 aylık ben veriyorum yumurtanın beyazını da veriyorum inek sütü de veriyorum
Solocannn Zynp26- 1 kere vermişsin korkma canım inşallah bişey olmaz ama bidaha verme canım kesinlikle 1 yaş öncesi önerilmiyor ☺️
Minik-prensesim Zynp26- süt de verdim sütlü çorbada verdim 18 aylık benimki ilk verdgimde 1 yaşındaydı
Solocannn Zynp26- yok canım normalde hemen mideye dokunur kusarlar öyle bir şey olmadıysa rahat ol hazmetmiştir onu
Mom0971 Ecs18 bende tam onu soracaktim kizim 7 aylik yogurtu veriyoruz oda inek sutunden oluyor diye o zaman vermesem mi
Zynp26- Ecs18 işte sütlü çorba pişmiş köyü olmuş tu sorna direk sütü ısıtıp içine koydu biraz açtı ondan korktum
Ecs18 Mom0971 bence bi sakınca yok ilk tadımlardan sonra verdim ben bir problem olmadı çok şükür genede ver yap diyemem bi sağlıkçı yazsa daha iyi olur
Haticelif Mom0971 ver çocuğun yoğurdunu😂 bende pimpirikli bi anneyim canım 🤷🏻♀️ Yoğurttan zarar gelmez Allah’ın izniyle 🤗