Baby01 Yarin asi günümüz sabsh gitmenize gerek var mi o sadece verem aşısına özel bi durum muydu? Bir de sizde yan etki yapti mi
Browni_61 Baby01 11 de gittim bn 2 tane bacaktn yapiyolr 2 ay aşısının 2.dozu bu ates yapmadi ama keyifszdi bide uykusunda ağlıyordu 1 gun sürdü sadece.Eve gelir gelemz calpol verin aşı yerlerinede ara ara soğuk bisy tutun gunde 1.2 kez yetrli
Tugcesilam Baby01 biz 4.5 aylıkken yaptırdık bide onların yanı sıra menenjit yaptırdık hic ateşi falan olmadı
Kivancurazmomy12 Baby01 Biz 1 de gittik herhangi bi ateş yaşamadık ama aşırı huysuzluk ağlamaklı bir hal aldı bebeğim atak aşı karışımı bişey çıktı 6 gün geçti şuan daha iyi 🤗
Browni_61 Baby01 Evet 1 vay kaşığı eger agrisi atesi olursa gunde 3 kez 4 saat arayla 1 er cay kasigi verebilrsn.Ben her asidn snra eve gekir gelmz calpol veriyorum cok şükür hicbirnde ates olmadi
Oyku_nisa Bende 10da gittim benimki ateşlendi ama 37 dereceyi geçmedi çok şükür eve gelince hemen calpol verdim ama 2gun sürdü bugün 3. Gün hicbirseyi yok çok şükür biraz huysuz ve mizmiz buda ataktan sanırım şimdiden geçmiş olsun.
Esraboran01 Hic sorun yaşamadım 4 ay 25 gunluguz bizde bence direk calpol vermeyin belki hicbise olmayacak bosa ilac vermiş olacaksınız bırakın ateşi çıkacaksa bile vücudu savaşsın çıksın baktınız ateşi var oyle verin yinede siz bilirsiniz tabi