Sibel22 Kızımın ateşini alından nezaman ölçsem hep 36.8 36.9 37 sizce bu normal bir ateşmi genellikle böyle 36.5 olduğu çok az yoksa doktora bi danışmalımıyım
Sibel22 antropologanne bazen çok sıcak geliyor ya birde burda çok defa okudum 37 de şurup verenleri acaba diyorum ateşimi var bu çocuğun ama hepte ateş olurmu
Sibel22 CesurBey bizde genellikle böyle canım öyle çok çokta giydirmiyorum ama bir sorayım dedim annelere 🙂
antropologanne Sibel22 Size öyle geliyordur. Elleriniz soĝuksa mesela. Benim ellerim yaz kış buz gibidir ne zaman ellesem oo bu cocuk yanıyo derim ama bir ölcerim normal çıkar. Herkesin her dediĝine bakmayın, o deĝerde asla şurup verilmez.
Sibel22 Gin normalse iyi ateş şu dijital ölçer yoktu geçen ateşlendiğinde aldım ara ara ölçüyorum aklıma geldikçe hep öyle çıkıyor bi rahatladım şu an 🙂
Sibel22 Kk41 yok zaten her saat aynı çıkıyo eğer normal olmasaydı ozaman bi arardım yada götürürdüm doktora
Sibel22 antropologanne ellerim evet hep soğuktur ama internete falanda normal değerler kaçtır yazınca 36 36.5 yazdı dedim buraya bir sorayım belki çocuklarda 37 de normaldır