Avzem Benim kizim 5 aylik bugn birden bire iki defa ağiz dolusu kustu oyle boyle degildi kusmasi son gunlerde aynisini yasayan oldumu?
Nuraylarin Benim bebegim 3aylik olucak hala kusma sorunumuz var yemek yedikden sonra yarims saat omzumda duruyor gegiriyor sonra uzatiyorum gunduzleri haraketli oldugundan dolayi ayaklarini hareket etdirdikce kusuyor yemekten sonra geceleri az kusuyor allahtdan ama yinede rahat uyuyamiyorum kusarsa diye yan yatiriyorum hep ve arabada koltuguna koyuncadavkusuyor o yuzden hic bir yere gidemez olduk ikimiz zor ne zaman bitecek cok tedirginim doktor fazlasini cikariyor diyor ama fazlasindegil Bence geceleri kusmuyor cunki
Avzem Nuraylarin o düzelir geceleri fazla kusmazlar benimde oyleydi tam kusma sorunumuz bitti dunden beri midesinde birsy kalmamiscasina kusuyor uşuttu diycem de usutse bile bu kadar olmaz
Esmakiral Nuraylarin benim bebeğimde 3 aylık aynı şekilde sürekli kusuyor .dediğiniz gibi geceleri kusmuyor sanırım reflü var doktor mama vermemi söyledi.kustuğunda kustuğu kadar.geçmezse ilaç başlarız dedi.ama ben vermek istemiyorum
Nuraylarin Esmakiral bizim doktor gecen gitdigimizde fazlasini kusuyor dedi ama nisanin basinda gidicez bu sefer yine sorucam cunki yedirdikden sonra mumkun degil bez degistiremem ustunu degistiremem duz uzatamam Hemen kusar
Esmakiral Nuraylarin benimde aynı şekilde hiç hareket ettiremiyorum.gülüyor kusuyorhareket ediyor kusuyor bıktım artık kıyafet değiştirmekten.kakası nasıl mukuslu mu ?
Avzem Nuraylarin 😕4. 5. Aylara kadr azar azar kusmasi norml yavas yavas bitiyor icini temzliyor.. benim ilac verdim bide uşutmustur diye suphlnyom cunku ne zamndir kusmuyordu artk dunden beri yedigini hemn cikariyor
Nuraylarin Esmakiral kakasi normal bizde gunde 3-4kez kiyafet degisiyoruz kabus gibi bana bitsede rahat etsem bogulmasindan korkuyorum o yuzden surekli omuzumda dik tutuyorum Yedikden sonra
Avzem Nuraylarin hayir bronsit ilaci ama 2 yaştan sonra oluyor doktor verdi diye zarari olmaz dedim cay kaşiğiyla bir iki gun verdm baktm kusmasi basladi acaba yan etkimi yapti diyorum?
Avzem Nuraylarin normlde yastik yasak ama bende kulandim yeni dogdugundan beri kusarsa bogazina kacar korkusundan