Seherbgs Hayırlı akşamlar kızlar bebeğim haftaya 10 aylık olcak . Ben yastık hiç kullanmadım sizce başlamalı mıyım siz kullanıyor musunuz ?
Pnr22 Seherbgs ben 3 aylık olduktan sonra kullandım şükür hiç bir sıkıntı yaşadım kızım 10 buçuk aylık
Mom079 Seherbgs 2 yaş önce kullanılmıyor. Kemik yapıları için uygun değil. Burnu tıkanıyorsa yatmadan önce evi havalandırın serum fizyoloji damlatın burnuna
Zynep Seherbgs iyi akşamlar kızım 5 aylık kullanmıyoruz doktorumuza da sordum ayrıca 2 yaşa kadar önermiyorum dedi . 2 yaş belki çok olabilir ben 1 yaşında kullanmayı düşünüyorum
Seherbgs Sumeyraas Sizde mi kullanmadınız ? Birde bebeğimin burnu çok tıkalı bu aralar yastık iyi gelir mi diye düşündüm .
Aysnndoruk Seherbgs ya benim oglumda 2 hafta olcak geceleri tıkali doktora bile goturdum geniz etimi acaba dedim ama alerjik geldi yumurtayi kestim denemek icin
Miniminnak22 Seherbgs normalde yastık kullanmam ama bu dönem kızımın da burnu tıkanmıştı 3 gün falan hep yastıkla yatırdım Yastıksız yatirinca burnu tıkanıyodu uykudan uyanıyodu
Seherbgs Zynep Böyle birşeyde duydum bebekler yastığa geç alışınca sevmiyolarmış yastıksız uyumak istiyolarmış en yakın görümcemin oğlu öyle 🤔
eslemsiii Seherbgs 2 yaş öncesi yastık kullanımı omurilikte eğriliğe neden olabiliyormuş. Bence çok gerekli bişey değil yastık 27 yaşındayım ben hala kullanmam ☺️
Busra0102 Ben doğdu günden beri kullanıyorum burnu ilk günden beri tıkalı yastıksız yatırdığım zaman rahatsız oluyor uyuyamıyor kaç kere denedim yatamadi
Zerinelif Seherbgs ben 2 yaşına kadar kullanılmamasını duymuştum ha kendim de kızım olur olmaz kullanıyorum pişmanım tabi neden diye sorarsanız kızımın kulakları katlanıyor yastıktan dolayı kepçe olmuş baya şimdi çıkarmaya da Çekiniyorum açıkçası
Aysnndoruk Seherbgs valla cnm bir damla verdi yatmadan veriyorum sabaha kadar rahatliyor uyuyor yumurta alerjisi burun tikanikligi nefes almada zorluk yapiyormus ilaci birakinca nolcak bilmiyorum
sedaykn Seherbgs Burnu tıkalıysa başının altına değil yatağının altına yastık koyun eğimli duracağı için rahatlatır. 2 yaşına kadar yastık kullanmadık biz. 1 aydır yastıkla yatıyor alıştı hemen.