Alparslan22 Merhaba kizlar aranıza yeni katıldım 15 gün önce doğum yaptım sezeryan dikişlerimde iltihap kokusu ve kaşınma var başına gelen var mı nedendir sizce ??
Wanderlust Alparslan22 doktora gorunmeniz gerek iltihaplanma ve koku normal degil mikrop kapmis olabilir. Cok gecmis olsun
Morfrenk Alparslan22 doktora görünün bence de benim de böyle oldu sonra kendimi zorladım biraz da dikişlerim patladı, aman dikkat edin
Alparslan22 nneslihan Ysg0 Morfrenk Renk Wanderlust teşekkür ederim kizlar yarin doktora bi msj atayım o zaman ona göre giderim doktora
Renk Bana da olmuştu. Doktora gittim. Derimaltındaki yağ dokusundan kaynaklıymıs 🙈🙈 2 tanr ilaç vermişti, sürdüm,bir daha da olmadı . Doktora görünmenizde fayda var her ihtimale karşı.
Selin3244 Renk kaşıntı varmiydi sizde bende hala var kaşıntı yara oluyor artık hangi kremi kullanmistiniz kaşıntı için acaba ben doktora gittim kaşınır normal demişti bana
Ysg0 Bence de bir doktora görünmeniz de fayda var. Benim de tam dikişlerimin altında büyük iltihaplı sivilce çıkmıştı batikonla pansuman yaptırdı sürekli. Nemli tutma o bölgeni kurula terden bile olabilir.
Nilay_alisa Bendede oyle oluyor kizariklik ve koku😢 iltihap yok. Benim gobeyim kaldi pantolon sikinca bence terliyor bence ondan oluyor diye dushunuyorum. Yeni sezeryenden cikdigimda tikishim atmishdi. En cok o atan yer kizariyor
Renk Selin3244 vardı tatlı tatlı kaşınıyordu.Terden de oluyor. Yani nemli kalmaması lazım oranın. Hametan verdi. Bi de antibiyotikli bi ilaç vermişti. Onun ismini hatırlamıyorum. Karıştırıp gazlı bezle kapat dedi. Zaten 2 3 kez yapınca geçti.
Renk Selin3244 bactrobanmış. Yalnız antibiyotikli bir ilaç olduğu için doktorunuza sormadan kullanmayın yine de.Geçmiş olsun.
Mhtttp Alparslan22 batikon kullanmadiniz mi? Ben 15 gün kadar batikon ile pansuman yaptım sorun olmadı .doktora görünmenizde fayda var