bikerem Symefe33 kesikkisma limon sürüyorum ve cam( bu cok onemli) kapakli kapta buzdolabinda saklıyorum. Gerci prk yarim birakmiyor oglum ama😁
Ayla-T Streç filmine çok sıkı sarıyorum dolaba koyuyorum 3-4 gün gidiyor kesinlikle hava almamalı ama
Renk Symefe33 normal şartlarda bu şekilde 2 3 gün kararmaz en az. Muhtemelen içindeki havayı tam alamamışsınızdır. Ayrıca kararan yeri kesip atın, altı normal görünüyorsa yenilebilir.kararması bozulduguna anlamına gelmez.
sokomel Symefe33 karardığı yeri kesin atın gerisinin tadı bozuk değilse yenir. ertesi gün bozulmuş olmaz ama 2-3 gün durursa tadına bakarsınız.
bikerem Symefe33 yenilebilir,bu cinsine de baglidir.bazi cinsler hani disi puturlu gibi olanlar zaten cogunlukla kararmis( tabi kapkara muz çürüğü gibi degil) oluyor. 3 cesit avakado var. 3 cins diyeyim. Kararmaktan ziyade ici iplik gibi kararan varsa o yenmez. O ipciklenen kurtlanmaya yakindir malesef
miraninannesi18 Symefe33 bir kavanoza temiz su doldurun, uzerine bir kac damla zeytinyag ve limon :) icine yarim kalan avakadoyu cekirdegi ile birlikte koyarsaniz 4-5 gun kararmadan duracaktir. Kullanacagnz miktari alip tekrar icine koyablrsinz o surede. Kesinlikle kararmiyor bu sekilde
Semanur1elizan Symefe33 çekirdeği üzerinde kalsın limon sür kestiğin yere sitreçl ya ağdamı kapalı bir kaba koy kararmıyor