Zecet Kızlar 4 aylık olduk hala gece aşırı gaz sancımız oluyor ve çıkmakta zorlanıyor. Biz masaj yapmak istiyoruz ama ağlamaktan izin vermiyor. Biogaia kullanıyoruz nurse colex birde doktora söyledim relactaz yazdı. Bu durumu yaşayan anneler hangisi etkili? Nasıl biter bu gaz?
Gin Zecet gaz masajını sancı esnasında yapınca rahatsız ediyor, o yüzden izin vermiyorlar. Sancı henüz başlamadan yapmak daha etkili oluyor. Sancı anında karnına ve ayaklarına ılık havlu koyabilirsiniz. zamanla kendisi çıkarabilir hale geliyorlar ama o zaman gelene kadar da çekiyorlar sancıyı😟
pembeninkurku Zecet bizde 4 ay 6 günlüğüz bizimde her sabah 5 dedin mi kıvranmaya başlıyor kızım hani 3 ayda bitecekti 🤯🤯
kadirefeninannesi Zecet mommy bliss probiyotik ve gaz damlası kesinlikle öneririm araştırın beb dua ettim bunlara
Gin Zecet biz de baya çekmiştik bu gazdan. Aksi gibi eşimin gece çalışıp evde olmadığı zamanlarda gelirdi hep, ikimiz de ağlar dururduk sonra😅 daha sonra gaz çıkarma uzmanı oldu başımıza, rahatladık. İnşallah sizin de kısa sürede hafifler 🙏
Anneogulll Kiyamma ya b oğlum hala gaz sancısı çekiyor mahvoldum inanın artık neyapacagimi bilmiyorum Allah yardım etsin 🤲
Mertbebek50 50 günlük benim bebegimde ıkınıyordu uyuyamıyordun 1 aylık kontrolunda muaynede aşırı gazı var dedi doktor forbiome probiyotikli damla verdi o iyi gelmiş olabilir reflü yatagında yatıyor emZirirkende reflü yatagında birde icinde kiraz cekirdekli torba var onu ısıtıyoruz fırında onunla hemen uyuyor ıkınması gecti ama yediklerimizden oluyor dikkat etmek gerekiyor😑
Zecet Mertbebek50 yok valla yediklerimden değil çünkü bir şey yemiyorum :) o zamanlar çok fenaydık bizde biogai probiyotik kullanıyoruz kaka problemi onunla çözüldü ama gaz hala kaldı
Zecet pembeninkurku aynen valla birde şimdi doktor yazdı idrar yolu enf varmış o mu acaba yaptı diye düşündüm