harley Biliyorum çok sıkıldınız bu konudan ama bişey sormak istiyorum Eşim başvurdu 1 kere süreç devam ediyor yazıyordu bende de aynısı yazıyor ama 2. Kere basvuru yapmak istedim yapamadım eşim yaptı 2 tane alt alta süreç devam ediyor yazıyor çıkmış mıdır?
Tatliheyecan harley evet çıkmayınca tekrar başvuruda yaptırmıyor sistem devam ediyor diyor çok saçma 1 sene olmuş ozamn çalışıyordum doğum sonrası ayrıldım ama başvuru kaydım eskisi gibi bi çıkana çıkacak demekki sürekli
Sadecezeynep harley aynı bizim de sizin gibi iki tane alt alta süreç devam ediyor yazıyor kurum ödemesinde bişe görünmüyor ama inşallah çıkar bekleyeyim burda
Heyyymomyy ‘’e devlete kurum ödemeleri sorgulama ekranı var oraya tıklayın çıkarsa tutar orada yazar bana çıkmadı ödenecek tutar bulunamadı diyor bu yatmayacak anlamına geliyor’” başka b postta böyle bişe yazıyor bi bakın isterseniz e devletten
04huma Geçen yıl bende eşim de başvuru yaptık. İlk ona çıktı. Yaklaşık 4 5 ay sonra bana çıktı. Bu ay gene bana çıktı ama eşime çıkmadı