Defnee123 Kızım 15 aylık beyaz tenli kumral saçlı ama doğduğundan beri alnında kıllar var yakından bakınca çok belli oluyo bunlar dökülür mü kizlar normal mi sizce
Fulyaalinmina Defnee123 erken doğum yaptım kızımın sırt kol Alni yanaklar heryeri kıldı 6 aylık şuan sadece belinde kalmış biraz da kollarında. Döküldü baya çok çok yoğundu yüzü orman gibiydi
Zeynephatice Defnee123 bana sürekli yukarı doğru bağla alnında kıl olmasın dediler sabah kalkınca ilk işimiz saç toplamak ama dökülüyormuş zamanla
Asafeymeninannesi Defnee123 Bu postu okuyunca aklıma kuzenim geldi. Doğum yapmıştı. Kızı odaya getirdiler, babası telaşla yaklaştı kızına. Kime benziyor acaba diye söylenirken Tuba (kuzenim) bu kıllarda ne ? Tüm maaş lazere gider artık demişti 😅
Defnee123 Fulyaalinmina 15 aylık benimki hiç bir yerinde kıl yoktu doğduğundan beri sadece alnında onlarda gitmedi anlamadim
Sadecezeynep Benim kızım 53 günlük alnı sırtı bacakları hatta kulaklarında bile var 😂 beyaz tenli simsiyah kıl yumağı dökülür diyorlar bakalım eğer dökülmezse bizim de tüm para lazere gidecek 👌🤩