Prensessannesiyimm Kızlar kilo verenler bana biraz moral verin yarın düzenli beslenme ve spora baslicam onerilerinizi bekliyorum sizler kilo verdiniz mi neler yapıyorsunuz
Melisa_c Prensessannesiyimm ben 53 kiloyla hamile kaldım 72 kiloyla doğum yaptım ve şuan 51 kiloya kadar düştüm düzenli beslenme ve günde 3 lt su sayesinde 😊
gizemli_213 Prensessannesiyimm bende yarın düzenli beslenmeye başlacagım aynı şekil saglıklı beslenmeye ve tabiki kiloda böyle beslenirsem gider bebegim 2.5 aylık şuanda
_tospikannesi Prensessannesiyimm canım aralıklı oruç varmış ben uygulamadım ama okuduklarıma göre işe yarıyormuş bi arastır belki fayda eder 😊
Prensessannesiyimm Melisa_c Ya sadece beslenmeye mi dikkat ettiniz benimde 8 kilo fazlam var inşallah veririm
Prensessannesiyimm gizemli_213 İnşallah veririz hep birlikte bu sefer yapicam inanıyorum nelere dikkat ediceksiniz
Melisa_c Prensessannesiyimm evet sadece beslenmeye dikkat ettim spor felan yapmadım zaten evlerdeyiz 😊 11 ay oldu benim doğum yapalı zamanla veriliyor hemen gitmiyor canım kilolar
gizemli_213 Prensessannesiyimm durmadan agzıma aburcubur atıyorum ara ögünlerimi sık tutmayı düşünüyorum 3 litre suyumu zaten içiyorum tek korkum kendimi tutamayıp aburcubur yemek ben zaten daha öncede saglıklı beslenerek 19 kilo verdim şimdi de aynı şeyleri uygulayarak vercegime inanıyorum
Melisa_c Prensessannesiyimm yok canım nerde görülmüş hemen doğum kilolarının gittiği heleki böyle bi zamanda evden dışarı çıkamıyoruz hareket yok
Prensessannesiyimm ikizbabymom Yaa bende dün pizzaları bugün pideleri gömdüm yarından itibaren dikkat edicem sende geç kalmış sayilmazsin
Yavuzunannesiii Prensessannesiyimm 58 ile hamile kalıp 86 ile doğuma gittim 6 aylık olduk 64e düştüm düzenli Sağlıklı beslenme ve su içerek 😊
momyshark1 Prensessannesiyimm 59la hamile kaldim 76yla doğuma girdim. Zar zor 63e kadar düştüm sonra tekrar 65 oldum. Ramazanın 2. Günü başladım sut kuru az yemek 0 ekmek ve sporla 61.5 oldum ilk hedefim 59 u ucundanda olsa görebilmek