Duygu538 Etrafımdaki herkes bir şeyler yedirme merakı içerisinde ya hayır dediğimde de tepkiler alıyorum
Birbilen Duygu538 herşeye meraklılar ya bu insanlar biseyler yedirmeye ayaklarının üstüne bastırmaya yürütmeye konuşturmaya neyse bu acele anlamıyorum 😒 herşeyin zamanı var işte 🙄
dilarammm Duygu538 zaten ömürleri boyunca Yücel’ler bıraksalar da 6 ay ağzımız tadıyla anne Sütü versek
AyseAlyamm Duygu538 1.5 ay sonra başlayacağız bizde vallahi kabusum 🤦🏻♀️atopik ciltliyiz bize bana rahat yok yani
Sarelle Hiç sormayın 55 günlük kızıma geçen gün kaynanam pastaya emziği bandirip versek bişey olur mu diye sordu . Şoka girdim daha minnacık yani ver desem verecek
Duygu538 Sarelle bizim de geçen eşimin kuzeni geldi renkli top gibi sakızlar varya onu yalatıyordu aldım elinden kimseye güvenip veremiyoruz yani
DefneBurcu Duygu538 aynen yaa zaten alerjisi var belli vucudu kizariyo pul pul oluyo. Kimse anlamiyo bal cikolata krem santi falan vermek istiyolar benden gizli bide . Neymis vermezsem ileride yemezmis. Kendi yedigimden vericekmisim. Amannn bir suru tantana..
Duygu538 AyseAlyamm benim de bebeğimin yüzünde kızarıklıklar var böyle hafif sert gibi yeni oldular acaba atopik mi
AyseAlyamm Duygu538 olabilir canım . Kırmızıysa ve yüzü pul pul atıyorsa olabilir doktora göstermekte fayda var