prensesannesiiii Arkadaşlar kızım 50 günlük burun tıkanıklığı ve hafif öksürüğü var doktor sadece bu şurubu verdi nezle dedi acaba bu şurup sadece öksürük içinmi sogukalgınlıgı içinde faydası varmı? Bide macrol yazmış ates durumunda vermemiz için bu ilaçları kullananlar yazabilirmi
AsilDorukAnnesi prensesannesiiii prospanı öksürük için kullandık sabah öğle akşam bi çay kaşığıydı sanırım
Sydaaa11 prensesannesiiii bizede vermişti kullandım ama pek faydası olmadı umarım sizde olur öksürük icin sabah akşam bi cay kaşığı bizde 55 günlüğüz
poncikci prensesannesiiii benim kızıma da verilmişti bitkisel bir ilaçtır, Bi çay kaşığı verebilirsiniz benim kızım 7aylık öksürük flan olunca ben veririm
AyseAlyamm prensesannesiiii kızım nezle olduğunda bize de vermişti doktorumuz hafif öksürüğümüz vardı . 5 günden fazla kullanma dedi ben 2 gün kullandım günde 2 kere 1 çay kaşığı olarak . 2 günde öksürüğü düzelince bıraktım . Faydasını gördük yani biz .
prensesannesiiii AsilDorukAnnesi faydası varmı balgam söktürücü falan yazıyor kafam karıştı balgamı ve şiddetli öksürüğü yok
AsilDorukAnnesi prensesannesiiii oğlumda öksürük kesildi ama ilaçla alakalımıdır emin değilim 2-3 gün kullandık
Emirim Bizede iki aylikken verdiler ama baska bir doktor kizdi daha cok kucuk diye ilac kullanmadik hastanede hava verdiler onun yerine
Oslemm prensesannesiiii biz 9 aylığız bizimse öksürük vardı 3 günde tamamen kesti kuzum macrol antibiyotik değil mi ateş olursamı verin dedi ü