Anne1254 Sevgimercan bebeğinize mi sizin için mi şimdi bizim de böyle bir süreç vardı bazen kısmi yaşıyoruz ama ben o süreçte hep et yedim dana falan hepsi ama bebeğime kuzu kıyma verdim veriyorum bazen de dana genelde aşırı reaksiyon gösterince kesiyorum
RuzgarMommys Yeniyor inşallah yemişsiniz dir Kuzu kiyma canımı kurtarmıştı valla Ek gida zamani da keçi sütü kullanin yoğurduna peynirine
mert2021 RuzgarMommys onu da onaylamıyorlar yalnız . Keci sütü yoğurdu falan anne sütüne en yakın o ama vermeyin diyorlar
RuzgarMommys Kalps hadi yaa bana doktorum kuzu eti tüket demişti de ben seçmem hoslanmam diye tüketmemsitim sonra tabi sağlığım için kuzu kiyma kuzu eti yemeye başladım gayette güzelmiş simdi oğlum da yiyor
Kalps RuzgarMommys ya ben seviorm da kırmızı et yasak deyince hiçbirini yemedm . Bugün şansa doktoruma sordm sıkıntı yok dedi
RuzgarMommys Kalps ah canım yaa kirmizi et değil dana eti deseymis adam boşuna diyete almazdin :/ Ben alerji gecti ama kuzu etine devam ediyorum alıştım :))
Sevgimercan Duygusuz çocuklarımız için mecburuz inşallah hepimiz kurtuluruz bu alerjiden doktor bana Kırmizi eti yeme dedi ben kendim kuzu etini denedim bişey olmadı onun için yedim