Htcnrgzl Uzun süre sıcak tutan termos önerisi verin bana kızlar bebeğime mama suyu koyuyorum pratik oluyor fitiktan ameliyat olmuştu çok ağlatmak ve kendisini sıkmasını istemiyorum :(
Woody Htcnrgzl decathlon ürünleri kesinlikle. 10 saat yol gidiyoruz. Kalan çayı döküyoruz. Hala sıcak oluyor. Hatta ilk başta acemilik yapıyorduk. Sıcaktan içemiyorduk. Şimdi içilecek kıvamda koyuyoruz
Karabiber57 Htcnrgzl termosu kullanmadan önce kaynar sıcak su ile çalkaladığınız zaman koyduğunuz su istediğiniz ısıda kalıyor bir deneyin derim
Miskokuluoglununannesi Htcnrgzl ben de mama kullanıyorum. Karacanın termosu nu kullanıyorum trendyoldan almıstım memnunum
mermik Htcnrgzl bende tefal easy twist var kendim kahve için kullanıyorum, güzel gayet. kizimin corbalari için de skip hop kullanıyorum o da guzel
Htcnrgzl Woody Yaa ne güzel bakayım Bimden almıştık çok güzel di patladı termos şok oldum ilk defa böyle bişey geldi başımıza
Miskokuluoglununannesi Htcnrgzl 5 6 saat gıdıyor ama ben suyu kaynatrken mesajla daha fazla kaynatyorum mesela 3 dk kaynatcakmısım 5 dak kaynatyorum daha da fazla dayanıyor 😃