Karabiber57 Karanelo bende bazı yerlerde ışık saçan güzel kız okudum gerçekten ismimizin anlamı da kendisi de çok güzel 🌹🤗
Asafeymeninannesi Hazaal Ben İstanbul’u tatil amaçlı severim. Diğer türlüsü çekilecek gibi değil cidden 😌
Hazaal Asafeymeninannesi Gerçekten gezip, görülecek çok yeri var ama yaşanacak şehir değil.Keşke bizde küçük bir şehire yerleşebilsek ama işte iş, güç bırakıp gidemiyoruz.
Asafeymeninannesi Hazaal Ekmek paranı kazandığın yer memleketin olurmuş derler 😌 kısmetten öteye gidilmez. Belki bir gün diyelim.. 😇 Ne işle meşgulsünüz ?
[silindi] Melekkannesiii Sima 💜 ismimin çokça anlamı yok lakin annem ve babam için önemli 🙏🏻 Farsça kökenli ; Yüz, çehre, beniz ,kimse, insan, tip.
YusufunAnnesiiiii Beste : Bir müzik eserini oluşturan ezgilerin bütünü Müzikte, şarkının makam ve ahengi🥰
Mugeela44 M ustafa (Babam) Ü lviye (Ablam) G ülay (Annem) E lvan (Ablam) 🥰🥰 Sözlükte ki anlamı da “CENNETE Kİ İNCİ ÇİCEĞİ” 😻
Hazaal Asafeymeninannesi Aynen öyle, doğduğun yer değil doyduğun yer işte.Ben fotoğrafçıyım ama çalışmıyorum ☺️ Eşiminde kendi işyeri var.Ailelerimiz falanda burada tabi, ister istemez gidemiyoruz.
ballicorek_ahmet Ezgi 💐 : Belli bir kurala göre oluşturulan ve kulakta hoş bir tını uyandıran ses dizisi, Nağme, Beste,