tosbilitostos Ben we baby almıştım ilk vereceğim zaman yaa nerde toz var içine doldugunu farkettim bide cok çabuk eskiyor. Baktım içime hiç sinmiyor bende Philips avent aldım yarın gelecek inşaaallah emer ve memnun kalırım. Siz ne kullanıyorsunuz?
Yamanikomm tosbilitostos avent ultra air aldım çat pat tutuyor ama benim bebem sorunlu emzik bir türlü kabul etmedi ama ağzında en uzun yine bunu tuttu
Mom62636362 tosbilitostos Philips avent kullanıyoruz. Wee baby, bibs falan da denedik ama buna geri döndük
Yademveannesi tosbilitostos ilk 6 ay avent ultra air kullandık direk tuttu zaten. 6.ayda bips aldık (amaç biraz da bıraktırmaya teşvik) zorlandı önce sonra onu da tuttu. Ama avent gibi düşkün değil şimdilik.
Serap__ tosbilitostos Philips avent gece karanlıkta parlayanlar varya ondan kullanıyorum doğduğundan beri şuan 17 aylık hala kullanıyor kızım
didomidom tosbilitostos avent ultra air kullanıyoruz doğduğu günden bu yana piyasada bulmak çok zor internetten aldım yaklaşık 10gün önce 105liraya, kaybedersem içim acır uçmuş fiyatları 😁
bilgemira tosbilitostos ya benim kizimda emzik kullanmıyor damakli var ama kullanmadi varmi aramizda damakli kullanmayip da annr memesine benzeyen emzik kullanan acaba bende merak ettim yoksa hicmi kullanmaz ki
Wanderlust bilgemira bizimkisi de damakli kullanmadi sonra bibs aldim onu da tutmadi ama deneye deneye tutturdum sonunda. Cok huzursuz oldugunda uyumakta zorluk cektiginde veriyorum sadece gun icinde yine almiyor ama agladigi zamanlar beni kurtariyor onu emerek sakinlesiyor
Mlkmhrrm tosbilitostos avent ultra soft kullanıyoruz 6 ayını doldurdu yenisini alacağız ama geleni tutar mı bilemiyorum softun 6 18 i de çok artmış siz hangisini aldınız
Egeanul tosbilitostos philips ultra soft kullanıyoruz ilk günden aldı çok şükür diğer bips emzikler flan şeklinden dolayı çene diş yapısını bozuyormuş
bilgemira Wanderlust yok benim sadece disarda aliyor bebek arabasinda gezerken falan ama uyurken gun icinde asla el emiyor parmak emmeye calisiyor sadece denemk icin veriyorum gun icin öğürüyor hep