Merve Linamommg bepanthol pişik olmadan pişik önleyici olarak sürülür. Mor desitin krem alın o hemen iyileştirir
C_E Linamommg bende her altımı açmaya mustela pişik onleyiciyi kullanıyorum kizariklik oluyor inşallah pişik olmazlar sıcaklarda başladı
Mellg Pişik önleyici krem ve pişik tedavi edici krem farklı arkadaşlar… pişik varsa sudokrem öneririm. Ama pişik önleyici kremlere göre ağır olduğu için ben sadece kızarıklık gördüğüm zaman kullanıyorum. Onun haricinde hep pişik önleyici kullanıyorum
Linamommg Mellg ya benım kafam karısrı ne alcam ben bılmıyprum kızarık poposu gevmıyoda hamazımc canestan dogdugundan kılandım faydası yok ne kulancam ben
Mellg Linamommg kızarıklık pişik varsa sudocrem kullanıyorum. 2. Güne bir şey kalmıyor. Fakat kontrol edin krem bazen kız bebeklerde dış genital dudak aralarında birikebiliyor. Çok müdahale etmeden temizliyorum. Şekil bozukluğu olabilirmiş çok müdahale edersek. Pişik bittikten sonra günlük kullanım pişik önleyici krem kullanıyorum mustela veya bepanthol