Gokbayes2018 Arkadaslar dün bugun sanki tanıyamıyorum bebeğimi. Dün uykusunda cıglık atarak uyandı ıkı kez, çok içerliyerek ağladı.. Gece bölük pörçültü uykuları.. Bugun banyo yaptırdık genzıne su kaçtı az bısey dıye yarım saatten fazla ağladı bagır cagır.. Simdi sallıyorum çok uykusu var ama huysuzlanıyır uyumuyor aglıyor.... Değişti cocugum ya. 3 bucuk aya doğru gıdıyorz. Sizde varmı boyke durumlar
Metindamla Gokbayes2018 3 ay 10 günlüğüz bizde de ısrarla uyumama var bi de maalesef meme reddi başladı :(
Eceaydin05 Gokbayes2018 Vardi; hala arada oluyor, hep de olacak galiba 😁 Sabir.. 4,5 aylik hemen hemen benimki. Dun tam 9 saat ayaktaydi nerdeyse. Uykusuzluktan gozleei kipkirmizi oldu. Ama iste.
Gokbayes2018 Metindamla huymu değiştiriyorlar anlamıyorum. Meme reddi bizdede başladı, emzirirken çok zorlanıyorum
Minnakelifim03 Gokbayes2018 bizdede meme reddi basladi emzirirken cok zorlaniyorum almiyor bi turlu 4 5 saat ac olsa bile memeyi almiyor. Arada sutumu sagip biberonla veriyodum sanırim o kolayina geliyo
Yagizinannesiii Aynı durum bizde de var normalde bu saatlerde uyurdu dün gece çığlık çığlığa 2 saat ağladı şuan yine aynı başladık bakalım kaçta uyucak 😞😞
Ceycey35 Atak geçiriyorlar ben atlattım çok şükür 3 ay 14 günlük olduk ama daha bunun 4. Ay atağı varmış diş sancıları varmış zor günler ama gelip geçicek anneler