Dunyaailm Kızlar izlediğiniz ve çok beğendiğiniz korku ,macera,zombi ,vampir 😅filmleri var mı ?şimdiden teşekkürler
Cerennn1654 Dunyaailm bir tek film tavsiye ederim.izlerseniz izkedikten sonrada tesekukur ederiniz.eminim.arınma gecesi 2.film basliyor.basladiktan 15 20 dakika sonra sonuna kadar hic bitmeyen her ani gerilom aksiyon o derece.
Mom870 Dunyaailm korku filmleri çok severim 😂 1-o it 2- korku seansı 1-2 3-the platform 4-evdeki düşman 5-bu gece ormanda kimse uyumayacak 6- 20 gün gece daha çok var
Mom2372384 Cerennn1654 o filmi izledik geçenlerde ne zaman dışarı çıksak saat 7 de yasak başlıyor ya 7 ye yakın ben bi geriliyorum sanki avlanacakmışım gibi psikolojim bozuldu 😂
Cerennn1654 Dunyaailm arinma gecesi 1 2 3 serisi var.yani digerkerini seyretmeye gerek yok direk 2 yi seyredin.
Cerennn1654 Mom2372384 ben cok begenmistim.ya inan filmi izlerken o kadar geriliyor.su coronadan dolayi kapanma o filmo animsatiyor evet.
Dunyaailm Mom870 ben de bayılırım yaa bunları izleyeceğim 🙂bi iki tanesini izledim diğerlerine bakacağım teşekkür ederim 🙂valla korku filmi önerisine her zaman açığım