Banukayra Merhabalar Demir ilacı ferrum kullanıyorum bebeğime kaka da kan oluyor. Kullanıp sorun yaşayan varmı yada Demir ilacı önerisi alabilir miyim☺️
leynanin_pembemantosuu Banukayra 1 aydır ocean veriyorum oğluma 8 aylık bi sorunla karşılaşmadık ondsn önce vegaferon veriyordum ondads bi sorun yaşamadık
Organikumos Banukayra Şeker Metil paraben Propil paraben Krem esansı Sodyum Hidroksit bulunan bir takviye. Büyük ihtimal bunlardan biri sindirim aşamasında bir reaksiyona sebep oluyor ki kaka da kan görüyorsunuz. Zaten içeriği bebeklere kesinlikle uygun olmayan bir ürün. Neden çocuk doktorları reçete ediyor anlayamıyorum gerçekten ya.
Gls04 Ben de ferrum kullanırım. Beş gündür oule bir sorun yaşamadım . Ama dişlerini siyah çıkarıyor ileride diyorlar bilgisi olan varsa bende bekliyim. Canım bu arada sibefer yada oceon öneriyorlar genelde ben eczane de olmadığı icin ferrum aldım
Linamommg Gls04 bana doktor ferım kulan onu kulanma dedı ferum daha ıyıdır dedı anlsmadım ama herkesde ocean onerıyo
Organikumos Banukayra eğer sindirim sorunu yapan şey şeker ise ocean damla olanında da şeker var. fermix treelife myiron floradix bestiron bunlardan birini doktoruna da danışarak seçmen daha iyi olur.
Banukayra Organikumos yaaaa çok tşk ederim🙏doktorum neden vermiş bu ilacı inanmıyorum. 🤦♀️. Yarın farklı bi Demir ilacı söyleyecek bakalım.