Alpbebek2 Hanimlar yaz geldi malum sıcak ondan herhalde bebeğimin boynundan kırmızı çizgiler var pişik galiba boyunda oluyor mu nasıl gidicek ne yapmam lazim
Alparslan12 Alpbebek2 geçen hafta benim bebeğimdede oldu aman ihmal etme ilerleyince çocuk boynunu kaldırmıyo ağlayıp duruyo iyileşmesi zaman alıyo önce ılık suyla temizledim sonra kuruladım bepantolün pişik kremini sürdüm sabaha geçti çok şükür
Sutlac11 ilkgozagrimm puftan bebeklerin ciğerine kaçıp iltihaba yol açıyormuş kullanmayı hiç önermiyorlar
Alparslan12 Alpbebek2 evet canım iki kere pişik oldu birinde hiç farkedemedim biraz küçük benimki hala boynunu kaldırmıyo arada çok kızarmıstı pudra falan döktüm iyice yandı sanki çığırdı durdu sonra onu yıkadım kuruladım kremi sürdüm zar zor uyuttum sabaha uyandı geçmişti
sevgi88 Alpbebek2 banyo sonrası iyice kurulayıp sudocrem sürüyorum çok ince tabaka nemli kalmamasına gayret gösteriyorum canım
Bebegimm1 Alpbebek2 sudocrem suruyorum haftada 3 kez de yikiyorum o gün terlediyse de yikiyorum hemen
RoseK ilkgozagrimm bende kullanacaktim pişik oldugunda bana kullandirmadilar zararliymis tozlari ciğere kaciyomus falan
ilkgozagrimm RoseK valla kızımın boyun altı öyle pişiyorduki ciger gibi pişik kremi daha da sulandırıyordu tek çarem pudraydı