Dileksener5 Merhabalar 2 aylık bebeğim var ve yüzünde minik minik sivilce gibi şeyler çıkmış. Başına daha önce gelen var mı ?
[silindi] Dileksener5 yenidoğan sivilcesi olabilir, direk alerjiye bağlanması doğru değil. Gözlemleyin eğer birkaç hafta içinde geçmezse ve egzama şeklini alırsa o zaman harekete geçin.
Kubra5657 Dileksener5 çok öpmekten ve sıcaktanda olabiliyor saf organik gül suyu ile siliyorum azalıyo bizimki hep öyle hassas cildi alerjisi yok çok şükür ama gül suyu iyi geliyor
gizemylmz Dileksener5 benim bebeğim 15 günlükken oldu yenidoğan sivilcesiydi 2 ay sonra geçti hiç birşey kalmadı birşey sürmeyin zamanla geçecektir
Sancar [silindi] evet benm yenı dogan sivilcesi. Egzamaya gecmedi. Ve yavas yavas duzelıo. Ama bugun mustelanjn yuz kremıne basladım. Daha cabuk gecsın dıe
Smeyyeeee Sancar canim 2 aylıkken bizdede oldu yuzunun heryeri hatta kafası bile ama korkma zamanla geciyor😊
Sancar Kremi doktor verdi diye ben buraya oyuzden yazdım hemen kreme baslıcaz die. Ama ben kremı hala hıc bı eczanede bulamadım ya