Melisbugi Mertin_annesi kızımın kaşlarında oldu zeytinyağ karbonat sürüp bekletip taradım yıkadım bi kaç kez geçti saçında başlıyor şimdi mustela aldım ama bakalım önleyecekmi
buselidunya Mertin_annesi ben duştan önce bebek yağı sürüp yarım saat kadar bekletiyorum sonra tarağıyla tarıyorum, yıkayınca da geçiyor
BalarisiYusra Mertin_annesi banyodan 10-15 dk önce zeytinyağı sürün yumuşatsın sonra banyo yaptırın saçlarını geriye doğru hafif hafif tarayın bi seferde geçmiyor malesef bi kaç kere uygulaman gerekiyor bizde geçirdik ben bu şekil uyguladım
uykutulumu35 Mertin_annesi bizimde olmuştu banyodan yarım saat 1 saat önce zeytinyağı sürüp o şekilde taradım. Banyodan sonra bir şey kalmamıştı.
Alya88 Kesinlijle duştan ince bebek yagi yada zeytinyağı surup 20 dak bekletip yıkayın konak tarağı ile tarayan en fazla 2 sefere geçip bitiyor
tirtilinannesi25 Zeytinyağı sürüp bekledim. Yavaş yavaş taradım. Baya uzun sürdü yaklaşık dört beş gün. Tabi her gün yıkadım 🙂bu arada saçları çok döküldü ama tekrar uzadı .
sevdam4721 Mertin_annesi canım dün kayınvalıdem zeytınyağla karbonat karıştırdı 15 dk bekletıp tarayıp eczaneden baby şampuanı aldım onunla yıkadı çok az kldı yarın kndım aynısını yapıcam
Sifa2021 Mertin_annesi Bende zeytinyağı ve karbonati karıştırıp sürdüm sonra tarak ile tersten taradim tertemiz olduu