Gamzealya35_ Bebeğim 53 günlük, prematüre doğdu süt ve mama veriyorum, gaz sorunu çok fazla aptamil kullanıyoruz, sanıyorum mamadan böyle gaz oluyo, gaz yapmayan mama önerisi olan var mı veya aptamil kullanıp aynı sorunu yaşayan anneler!???
Tospikhann Gamzealya35_ aslında bebekden bebeğe degısır canım her mama her bebege yaramaz ama genel olarak aptamili gaz yapan bir mama olarak duydum bende.
Tugbae Gamzealya35_ benim bebeğim 66 günlük doğdugundan ihtibaren mama , meme olarak gittil ve hipp kullanıyoruz kesinlikle gaz yapmiyor öneririm
Daphnemom Benim kızım da prematüre doğdu. Mama meme ilerliyoruz ilk 4 ay Golden Goat kullandık şimdi Bebelac Gold kullanıyoruz iki mamada da gaz sorunu yaşamadık. Bebeğiniz aşırı gazlıysa Aptamil comformil veya sma comfort kullanabilirsiniz gazlı bebekler için mama. Ama takip edin sevmeyebilir ya da iyi gelmeyebilir.
Gamzealya35_ SenaAnne ben de aptamil prematil kullandım böyle sorun yoktu normale geçtik çığlık kıyamet
Artugunannesi_ Gamzealya35_ benim bebeğimde prematüre doğdu doktorum bize aptamil prosyneo 1 önerdi bizde bebeğim hiç anne sütü almadı sütüm olmadı hep mama kullandık uzun süre onu kullandık çok şükür ne gaz ne kabızlık hiçbirşey yapmadı tavsiye ederim ama her bebekten bebeğe değişiyor tabi
sweet_momy Gamzealya35_ ben aptamil kullandım bizde gaz yapmadı bebekten bebeğe değişiyor mama değiştir istersen
KevserKaan Gamzealya35_ bizde aptamille başladık. Gazi çıkardığı halde hala gaz sancısı çekiyodu. Şuan Bebelac Gold a geçtik hamd olsun Rabbime hiç bir sorunumuz kalmadı. Bizde 54 günlüğüz, umarım size uygun mamayı bulursunuz ♥️🦋
Seymaplyrl Gamzealya35_ bizde prematüreyiz canım şu an 4 aylık olduk şükür gaz sorunumuz kalmadı. Aptamili bende kullandım mama verdikten sonra bebeğim gazdan bildiğin çıldırıyordu kutuyu bile bitirmeden bıraktım hemen bebelac gold kullandım oda kabız yaptı bir hafta da 10 günde bir kaka yapıyordu kilo da aldırmadı şu an evolvia kullanıyorum hem gaz yapmıyor hemde kabızlık sıkıntımız kalmadı tavsiye ederim.
Artemis0 Gamzealya35_ Kesinlikle hipp diyorum ama e-bebekte friso mama var o da çok çok iyi. Biz de 7 aylık oldu halen bu iki mamayı kullanıyoruz.
Gamzealya35_ Doktorumuzla görüştüm aptamil proysneo önerdi şimdi onu sipariş verdim umarım faydası olur bugün ağlamaktan helak oldu 😔