Ece-su Arkadaşlar 7 aylık bebeği olanlar bebeğiniz neler yiyip içiyor benimki bir kaşıktan sonra ağzını açmıyor ne yaparsam yapayım boşuna çöp oluyor sürekli bi ağlamaklı hali ne yapıcam bilmiyorum
Berenkooommm Ece-su ben ne yiyorsam onu yediriyorum özel hiçbirşey yapmıyorum alıştı artık herşeyi yiyor
aylizinannesiii Ece-su tarhana çorbası sebze çorbası tavuk suyu çorbası veriyordum yavas yavas 😊 sen neler veriyorsun
Ece-su Berenkooommm baharat atmıyorsunuz degil mi içine pişerken bende vericem ağzını açmıyor açken veriyorum az yiyor
Ece-su aylizinannesiii herşeyi veriyorum ama bi kaşık alıyor sonra almıyor doymuyor da sanırım böyle devam eder mi acaba sizin ne kadar yiyor
aylizinannesiii Ece-su hayır canım hic baharat atmadım havuç patates soğan suda haşlıyorum blenderdan geciriyorum bir tatlı kaşığı zeytinyagi koyuyorum 😊
aylizinannesiii Ece-su Tadını sevdirmek için biraz pekmez koyabilirsin içine 😊 öğlen bir çay bardağı kadar yiyor yarim saat sonra da emziriyorum Öglen uykusuna geçiyoruz😊