mada Koltuklarımı kaplatacağım biri krem olsun diyorum sandalyelerle uyumlu olsun diye onlar krem . Diğer koltuğu ve Berjeri ne renk yapsam sizce
OncedenGurme mada her renk olur. Diğer koltuğu da krem yapıp sadece berjeri renkli bişey yaptırabilirsin. Çok güzel çiçekli ya da kareli filan kumaşlar var 😊
EgeveAlyaninannesi mada turkuaz mavisi bence cok yakisiyor benim salon takimim komple krem yastiklarim mavi fonlarda mavi cok sık
Elifim61 mada Krem renkle her şey uyuyor. Benimde berjerlerim krem üçlü koltuklarım su yeşili açık mavi karışımı. Diğer odamdakilerde mor çokta uyumlular.
mada Elifim61 benimde su an su yeşili ve krem :) eşim sigarayla yaktığı için değiştiyorum bu defa farklı olsun istiyorum
Berenkooommm mada benim koltuklar sandalyeler kırık beyaz krem gibi teklilerde sütlü kahve çok hoş oldu
Ysfmt mada benimki krem-kahverengi.cok begenıyorum.koyu pastel yesil de olur.cok cart renkler hoş durmuyo bence. Gri füme uyumu da guzel
Kucukkalbim mada Krem renge hersey yakisir benim berjerler fon perde kırlentler turkuaz mavisi uyum çok güzel 💙🙃
ilkgozagrimmmm mada Benim diğeri yeşil. Ama sürekli oturacaksanız yani benim başka misafir odam yok kiradayım. Krem renkten pişman oldum. Sürekli leke olacak gibi