2annee Sürekli eşim ve ailemin arasında kalıyorum nasıl kurdunuz dengeyi cidden cok zorlanıyorm eşim sürekli aileni savunuyosn diyor
biregesevdasi 2annee eşimi daha çok savunuyorum açıkçası ne de olda artık eşimle ortak bir hayat yürütüyorum . Mesela aileme hiç evde olanları anlatmıyorum eşimede ailemle ilgili şeyleri annem ‘bizi hiç aramıyor ‘ dediğinde kendi ailesinide aramıyor ki diyorum
2annee NukleerBaslikliKiz ablamın bebegi 7 aylıkken vefat etti saçı kazıtılmak zorunda kalınmiştı yogun bakımdaydı şimd iki oğlumunda eşim saçı gür cıksn diye kestirmek istedi ilk oğlumun saçını 1 yaşındayken kestirdik ablam uzun sure göremedi şimdi iknci oğlum oldu 7 aylık ve ablam cok düşkün onuda krstik bir ay sonra ablam köye gitcek keşke o dönem kestirsek dedim eşim hep onları savunuyosn dedi
NukleerBaslikliKiz 2annee Savunmayla ne alakası var ki bunun eşiniz olayı tamamen bambaşka bi boyuta taşıyor
2annee NukleerBaslikliKiz karasu yazlıga gitcez orda kestirelim o sıcakta cocuk kötü olur dedi ve kesti bugün ablamda şuan gelemiyor