Meryem35_ Bebegım iki gündür sadece tek memeden emmek istiyor diğer memeye doğru eğmeye başladığımda ağlamaya başlıyor memeyi ağzına bile veremeden. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?
Reyna Meryem35_ diğer memedeki sütünüzün tadına baktınız mı bazen tuzlu veya acımsı olabiliyor tek memede ki süt
Mahbuss Meryem35_ 2 hafta önce aynı durumu yaşadım bazen halada red ediyor sol göğsümü. Yalnız emmiyorsa kesinlikle sağ. Ben sagmadim o yüzden mastit oldum çok kötü bişey. Bide istersen ters kucaklama pozisyonunu dene onda bebekler memeyi daha çabuk kavradigindan tutuyorlarmis hemen
Meryem35_ Mahbuss ayakta resmen koşarak emzirıyorum diğer tarafı da sanırım atak haftasıymış ondan 3 ay 20gunlük
Mom456 Evet dönem dönem oluyor,ama o memeyi emzirmeyi ihmal etmeyin uykuda ilken yeni uyanınca ya da sağın,geçiyor sonra
Mahbuss Meryem35_ bizde 4 aylığız hemen hemen aynı günlerde başlamış meme reddi Genelde zaten bu aylarda oluyormuş hep Bende öyleyim ya yürürken yada uykuluyken emiyor tek Napalim artık sağlıklı olsunlarda bu günlerde geçer elbet