Pinkbery Kızlar belirtileri nasıl oluyo ve nekadar sürüyo. Bebeğim nbugün 3 kez az az kustu. Mormalde kusmaz hic. Ama oturdu biraz miğdesine yüklendi galiba.Elleri soguktu bide Acaba üşüytmüş olabilirmi? 6 aylık
MiracAlpinveUmutunAnnesi Pinkbery kakası yada osurması kokulu mu ? Karnından goruldama sesi geliyo mu benim oglum da bunlar oluyosa usuttugunu anlıyorum
BusraElaa Pinkbery mide üşütmesinde ağız dolusu kusar bebekler. Nane çayı yap hemen kesiyo benim bebeğim başlarda oluyodu denedim ve gördüm 💙
Pinkbery MiracAlpinveUmutunAnnesi daha kakasını yapmadı. Gaz cıkarıyor ama öyle bezin dışına sızan bi koku almadım. Karnında guruldama yok. Karnı doyduktan sorna gazını cıkarırken kusuyor azar azar acbaa fazlamı emiyo. Anlamadım
Pamugumoglum MiracAlpinveUmutunAnnesi benim oglum emerken karni hep gurulduyor buda mi üşütme belirtisi acaba
MiracAlpinveUmutunAnnesi Pinkbery emdikten sonra az kusmasi normal canım fazlasını cikarirmis bebekler doktorum öyle söylemişti
BusraElaa Yasmn hayır dokunmaz ben kirki cikmadan bile yapiyodum. Bi su bardağı suya 1 tatlı kaşığı toz nane veya taze yaprak name kullancaksan 5 6 yaprak koy bir taşım kaynat ılık ver kalani da sek iç inşallah iyi gelicektir gazini da cikarir.
MiracAlpinveUmutunAnnesi Pamugumoglum zannetmem canım çok acikiyodur hizli hizli e erken mideye indiğinde süt guruldatir belki de doktor daha iyi bilir tabi ki