Miniminiprens Sedaahmet hahha iyi yapmışsınız bende abimin küçülen şeylerini giymişim zamanında 🤣 bende hep bi acaba 2. çocuk yapar mıyım diye düşündüm ama şuara istemiyorum açıkçası 😊
Miniminiprens Dmt-01 kapıcımız bizim apartmanda zaten dairesi var onunda çocukları 15-20 yaş arası. Sordum ama pek sıcak yaklaşmadı kaldı öyle 😊
Nik_mik_yok Evde küçülen yâda giymedigimiz, benim ,eşimin, çocuklarımın kıyafetlerini hep eltime veririm .kendisi sagoslun Robin Hood gibidir 😁 olandan alıp, olmayana verir . Çevresi geniş, ihtiyaç sahiplerini tanıyor. Sürekli poşet poşet eşya taşırım ona 🤭
turansmom Miniminiprens Ben dün burda biriyle karşılaştım ona göndereceğim yarın. Genel olarak anneme veriyorum ama o buluyorr en ihtiyacı olanı ona veriyor🤗
AND-20 Miniminiprens veya doğu için yardım yapan yerler var proje yapan onlara verebilirsin kıyafet alma konusunda sıkıntı çeken çok yer var
_prens_prenses_annesi Miniminiprens tabiki de feyza altun adi bende takip ediyorum arada denk geliyor hatta en son 3 4 gun once yapmisti hediyelesme postunu