0401emir Merhabalar; Tutumluanne.com sitesinden alışveriş yapan varmı? Memnun kaldınız mı ? Herhangi bir sorun yaşadınız mı ?
Sareninannesi 0401emir ben anne yanı yatağı aldım, aynı semtteydi zaten elden teslim seçtim bi sıkıntı olmadı
Gonul_celen glam Kargo anlaşması var mı hesaba para yatırma olayları nasıl oluyor. Dolap kullanıyorum çok güzel o konuda Kargo 4 tl falan ödeme hesabına yatıyor
NaimeYilmaz Site yönetimi hiç bir sorumluluk kabul etmiyor. Alım yaptım iadede cok sorun yaşadım. Karşı taraf sizi arayabiliyor vs. üyeliğimi sonlandırdım hemen.
0401emir NaimeYilmaz bende bu yuzdn burda başlık açtım şikayet varda bu konu ile ilgili cok yorum vardı teşekkürler
glam Gonul_celen evet kargo anlaşması var ptt ile, sipariş kodunuzu söylediğinizde indirim oluyor 3₺’den başlayan fiyatlarla. Satıcı Hesap numarası bilgilerini giriyor, n11, dolap, gittigidiyor gibi alıcı onaylayınca, satıcının hesabına para gidiyor
Rabiays 0401emir ben bir ikram beşik aldım satıcı ile sizin aranızda dönüyor herşey satıcıyla iyi iletişim ve bol resim gerekli ordan numara alıp watsap üzerinden ayrıntılı video falan isteyin işinizi sağlama alın
0401emir Anne yanı yatağını satıcam bende 2.5 ay oldu kullanamadık, beşik alıcam o yuzden üye oldum. Ödeme konusu sıkıntılı olurmu dıe merak ettim cnku elden teslimatta olsa sanırım ödeme yine site üzerinden olucak %17 lik komisyon için