MevaErBu
2.gebeliğim diye açılan her posta yorumum şu olsun o vakit 😊
Öncelikle gebeliğiniz çokça hayırlı olsun 💐 Rabbim kazasız belasız bir şekilde kucaklamayı nasip eylesin inşaAllah 😊
Sizi çokça yorgun ve bir o kadar da heyecan dolu günler bekliyor. İlk aylar gayet iyi lakin şöyle 4-5 aylık oldu mu tamam diyorsunuz tamam ben hapı yuttum 😅 en büyük şansım Asaf Eymen’in uysal bir bebek olmasıydı. Oda Araf gibi olmuş olsaydı vay benim halime derdim 😅 Araf şu an 11 aylık ve zor bir bebek. Uykusuz ve aç kaldığım günler çok fazla ki bu her annenin yaşamış olduğu döngüdür ama bizde ki olay daha farklıdır. Uyutursun tamam uyudu bende az kestireyim dersin diğeri uyanır 😌 bu süreç büyüyene kadar devam eder 😋😅 zorluklarını bir kenara fırlatıp güzelliklerine geleyim 😍 birbirlerine oyun arkadaşı oldular. Asaf Eymen arabaları getirir al Ayaf hadi düt düt der. Araf ordan patlatır kahkahayı (güleç bir bebektir) yiyeceğini bile kardeşiyle paylaşır. Onu görmedi mi annee Ayaf nerde diye sorar. Araf’ta aynı şekilde bakın. Asafı görmediği zaman aaa aaa diye seslenir. Siyam ikizleri gibi hiç ayrılamazlar 🙂 Allah ebedi kılsın inşaAllah 😇 en ama en güzel yanıda kıskançlık. Kıskançlık kavramının ne olduğunu bilmeden,anlamadan kardeşini sahiplenmiş olur. Arada tutar ama aman aman dedirtecek türden değil 😊 hayal ediyorum..
Büyüyecekler ve aynı okulda yer alacaklar. Birbirlerine kol kanat gerecekler. Küçüğü dağ gibi abim,büyüğü ise dağ gibi kardeşim arkamda diyecek. Çok güzel günler bekliyor çok 🦋