iki_prens_annesi Slm anneler boyum 1.60 55 kiloyum kilom bu kadar ama gobegim cok var nasil gider ne yapmam lazim kimin gobegi yok artik yaris hale getrcem bu ara dogum yapali 14 ay oldu 😆🤗
Sumeyraas iki_prens_annesi karına özel spor yapmalısınız. Nike’ın bir uygulaması var orda bölgesel antremanlar yaptırıyor. Onu inceleyebilirsin. Benim de ihtiyacım var ama henüz başlayamadım maalesef. Nike Traning Club uygulamanın ismi.
iki_prens_annesi Birmom 1 haftalikken bagladm bi sure sonra sortlu normal korse giydim baktim inmiyo havalarda isinmisti cikardm artik arada giyiyom ama korselide olsa kocaman gibek cikiyo ortaya sogudum artik
Birmom iki_prens_annesi ben 18 gun oldu dogum yapali hergun en az 3 4 saat sardim bayağı küçüldü birazda yapıyla alakalı sanırım
iki_prens_annesi Birmom bn gun boyu gece bile sarili haldeyken yattim hem rahat yatma acisindan hemde gobek gtsin diye ama fayda etmedi kendi haline biraktm belki gider diye ama yok ayni
S08m Yada bende de var acaba mekik ise yarar mı ki 60 kere cekiyom gunluk korse takmadım rahim aşağıda kalıyormuş diye duydum sonrası oglum cok gazliydi zaten cok zordu korse de basın dedim ama yanlış mi yaptım acaba
iki_prens_annesi S08m mekikle tek olack is degil bnce baska seylrde yapilmali ne zmn oldu dogum yapali yeni yaptiysaniz belki zamnla gecer cok zorlamadan baska seylrde yapin bnde cozumu ariyom bakalm ne cikack
iki_prens_annesi S08m daha yeni sayilirsn yawas yawas yap sezeryanliysanda cok zorlama zarar werirsn karnina kimisi yapi meselesi diyolar ama bnde bilemedm gecermi gecmz mi