Defneaselimm Kızlar yeni hamileyim folik asit hapini ne zaman başlamam gerek kac ay kullanilmasi gerekir doktoruma daha gidemedim tatillerden dolayı
ikizlerinannesi2985 Defneaselimm benim folik asit değerim çook yüksek olduğu için kullandırtmamıştı doktor ama normalde hemen kullanıyorlar 3 aya kadar. Şimdilik kullanın bir zararı yok ama doktor zaten test yapacak, orda çıkar folik asit değeriniz
[silindi] Defneaselimm hamile kalmadan başlamıştım hamile kaldıktan sonrada 3 ay daha kullandım canım ☺️
Alminazli Benim folik asit degerim düşüktü 4 ay kullandirdi doktor bana simdilik kullanın doktora gidene kadar
TugbaElifCemil Hamilelik düşünüyorsanız 3 ay öncesinden basliycksiniz ve bebiş 3 aylik olana kdr kullanicksiniz çünkü folik asit vücutta depolanmiyor günlük alınması gerekmiş bildiğim kadarıyla 🤗
Defneaselimm TugbaElifCemil 4 haftalik hamileyim canım bayramdan sonra gidip baktıracam hemen değerlerime🌸
ikizlerinannesi2985 TugbaElifCemil depolanıyor canım☺️ Ben hamile kalmadan 5 ay önce kullandım, ve inanılmaz yüksekti folik asit değerim. Hamileyken kullandırtmadı o yüzden doktorum☘️
Alminazli Defneaselimm valla benim doktorum folic-trio almami söylemişti ondan kullandim 90li ben daha fazla vitamin iceriomus sanirim